Beleef nog meer plezier met onze DuZa downloads en producten

Speciaal voor alle Duza fans hebben we de leuke downloads en producten voor jou verzameld! Wat is er leuker dan je eigen DuzaDorp mok of sleutelhanger. Speciaal vervaardigd voor alle Duza fans. Wil jij nou graag wat bestellen, stuur ons dan een mailtje met jouw bestelling of vragen naar info@duzadorp.nl en wij zorgen er voor dat je het z.s.m. in huis hebt.

Ook scholen of verenigingen kunnen materialen bestellen ter promotie van DuzaDorp of de DuzaDorp wedstrijd. Denk bijvoorbeeld aan sleutelhangers, bekers, posters en displays.

Maak met jouw vrienden een echte Duza speurtocht!

De Duza’s zijn verdwaald! Het doel van het spel is om de Duza’s te helpen om terug te komen naar DuzaDorp (een plek op de camping, in de straat, wijk, speeltuin, bos of iets dergelijks). Als alle Duza’s zijn gevonden en teruggebracht naar DuzaDorp zorg je dat de kinderen een leuke verrassing krijgen! (Bijvoorbeeld een Duza pakket of iets anders).

Download de speurtocht hier en beleef een leuke middag in de vakantie, in het bos, op de camping, in de straat noem maar op.

Heb je vragen? Neem gerust contact op!

We kunnen ons voorstellen dat je best nog wat vragen hebt over DuzaDorp. Wil je wat meer informatie of heb je vragen? Mail ons dan via info@duzadorp.nl. Je hoort dan zo snel mogelijk van ons!

© Auteursrecht - DuzaDorp 2020 | DuzaDorp is een onderdeel van Stichting DuZa