Beleef nog meer plezier met onze Duza downloads en producten

Speciaal voor alle Duza fans hebben we de leuke downloads en producten voor jou verzameld! Wat is er leuker dan je eigen DuzaDorp mok of sleutelhanger. Speciaal vervaardigd voor alle Duza fans. Wil jij nou graag wat bestellen, stuur ons dan een mailtje met jouw bestelling of vragen naar info@duzadorp.nl en wij zorgen er voor dat je het z.s.m. in huis hebt.

Ook scholen of verenigingen kunnen materialen bestellen ter promotie van DuzaDorp of de DuzaDorp wedstrijd. Denk bijvoorbeeld aan sleutelhangers, bekers, posters en displays.

Maak met jouw vrienden een echte Duza speurtocht!

De Duza’s zijn verdwaald! Het doel van het spel is om de Duza’s te helpen om terug te komen naar DuzaDorp (een plek op de camping, in de straat, wijk, speeltuin, bos of iets dergelijks). Als alle Duza’s zijn gevonden en teruggebracht naar DuzaDorp zorg je dat de kinderen een leuke verrassing krijgen! (Bijvoorbeeld een Duza pakket of iets anders).

Download de speurtocht hier en beleef een leuke middag in de vakantie, in het bos, op de camping, in de straat noem maar op.

Maak kennis met de
DuzaDorp bewoners!

In DuzaDorp wonen de Duza’s, stuk voor stuk opgeruimde typetjes met allemaal hun eigen karakter. Een ding hebben ze gemeen, ze weten alles van schoon en beter leven in je eigen omgeving. Ze hebben de hulp nodig van iedereen om alles gezond, schoon en duurzaam te houden. Maak hier kennis met alle bewoners! 

SEMMY SEDUM

Vrolijke Semmy Sedum houdt enorm van insecten en kleuren. Met mooi weer strekt hij zich heerlijk uit en gaat op het dak liggen genieten. Met zijn groene kleur vindt elk insect het fantastisch om bij hem op bezoek te komen. Alle bloemen in DuzaDorp sloven zich voor Semmy uit.

BAS BOOM

Bas waait met alle winden mee. Hij luistert naar alle verhalen van de andere Duza’s en ritselt met zijn blaadjes als applaus als er weer iets bereikt is in DuzaDorp. Bas Boom houdt erg van zijn familie en heeft ze graag in de buurt. Je ziet bijna door de bomen het dorp niet meer!

ZIGGY ZONDERGAS

Ziggy is altijd vrolijk, kwispelt de hele dag door en vindt het heerlijk om lange wandelingen te maken met alle baasjes van DuzaDorp.  Heel af en toe ontsnapt er wel een ieniemienie-gasje. Maar Ziggy is druk bezig om te leren dat steeds wat minder te doen en het gaat steeds beter!

WALLY WINDMOLEN

Wally Windmolen vindt het zalig om over iedereen heen te kijken. Wally houdt van grote hoogtes omdat hij dan kan genieten van alle wind die hij opvangt. Een heerlijk gevoel dat Wally genoeg energie geeft om de dag door te komen. Met zijn lange armen probeert hij zoveel mogelijk wind te vangen.

RECYCLE BROERTJES

Is het nou Rico, Ramon of Rens. De drie Recycle Broertjes zorgen met hun grote klep voor genoeg leven in de brouwerij in DuzaDorp. Om de broertjes uit elkaar te houden, hebben ze allemaal een eigen kleur gekregen. Zo weten alle bewoners precies wie ze voor zich hebben!

ZOË ZONNEPANEELTJE

Zoë is gek op de zon! Al breekt er maar een klein straaltje zon door de wolken, dan gaat zij er lekker in liggen. De hele dag door, van zonsopkomst tot zonsondergang. En als de zon dan eenmaal onder is, dan vervult Zoë het hele DuzaDorp met al haar warmte, licht en gezelligheid. 

ISA ISOLATIE

Isa is een echte huismus. Ze houdt ervan om zich mooi te maken, maar naar buiten gaan, nee dat doet ze niet. Liever blijft ze binnen in een lekker warm, knus huis waar ze het altijd prima naar haar zin heeft. Alle Duza’s komen graag bij Isa op bezoek, want in haar huisje is het gezellig en nooit koud!

Maak kennis met de Kinderburgemeester van DuzaDorp

Hoi, mijn naam is Berat Aksoy. Ik ben 11 jaar en zit in groep 8 op de basisschool in Zwijndrecht. Ik help DuzaDorp bij activiteiten en begeleid daarbij kinderen bij projecten zoals bijvoorbeeld de Kinderklimaattop en knutselmiddagen in een wijkcentrum. Ik was ook al eens jurylid bij een Kinderklimaattop. Klimaatbewustzijn is niet alleen belangrijk, maar is ook nog eens heel leuk bij DuzaDorp! Ik hoop je snel bij één van onze activiteiten te zien!

DUZA HUIS

De Duza’s hebben allemaal hun eigen plekje gevonden in Duzadorp. Maar waar zijn ze nou het liefst? Vul de kleurplaat in en ontdek waar onze Duza’s het liefste rondhangen!

DUZA STRAND

Als het lekker weer is, vinden de Duza’s het heerlijk om samen naar het strand te gaan. Zoë Zonnepaneeltje blijft het liefste de hele dag liggen in de zon, terwijl Ziggy Zondergas alleen maar wilt rennen!

Heb je vragen? Neem gerust contact op!

We kunnen ons voorstellen dat je best nog wat vragen hebt over DuzaDorp. Wil je wat meer informatie of heb je vragen? Mail ons dan via onze contactpagina. Je hoort dan zo snel mogelijk van ons!